ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Skip links

Refunderingspolitik

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives på mail gryjexen@customersupport.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Det er en betingelse for udnyttelse af fortrydelsesretten, at forbrugeren tilbageleverer varen i væsentlig samme stand og mængde, som den var i, da forbrugeren modtog varen. Hvis forbrugeren har tilsmudset varen eller beskadiget den gennem sin brug eller afprøvning, kan det betyde, at varen ikke kan tilbageleveres i væsentlig samme stand, medmindre varen – ved fx aftørring med en klud – nemt kan bringes tilbage til sin oprindelige stand.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Gry Jexen at vurdere varens stand.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Gry Jexen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig håndtering af produktet.

Gry Jexen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang ved reklamation.

Ved returnering kontaktes virksomheden på mail: gryjexen@customersupport.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Returnering
Alle pakker returneres som forsikret pakke med track and trace. Benyttes denne leveringsform ikke kan Gry Jexen ikke stå til ansvar hvis noget skulle ske med pakken under retursending og forsikringsmuligheden frafalder køber.

Ved returnering sendes en mail til gryjexen@customersupport.dk hvor du vil få information omkring returadresse.

Alle returneringer skal ske med hjemmelevering som leveringsform.