ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Skip links

Foredrag

Bliv klogere på kvindelige forbilleder og kvinders historie

I dette foredrag fortæller jeg om min bog Kvinde Kend Din Historie – spejl dig i fortiden. Bogen toppede bestsellerlisterne allerede før den udkom, og har ligget der lige siden. Alene det viser det store behov for, at vi giver kvinder den plads i historien de fortjener!

Gennem udvalgte neddyk i temaerne fra min bog vil jeg vise hvorfor det er så vigtigt at vi får skrevet kvinderne ind i vores fælles historie – at skabe ligestilling i historien kalder jeg det.

Underholdende og overraskende historier der vender op og ned på danmarkshistorien

I foredraget kommer jeg med eksempler på kvinder fra min bog hvis historier vender op og ned på danmarkshistorien som vi kender den. Kvinder hvis historier er både underholdende, øjenåbnende og ikke mindst særdeles betydningsfuld for vores kollektive historie.

Samtidig fortæller jeg om hvordan jeg arbejder – så publikum får et skarpt faligt indblik i historie som fag og formidling.

For mere info og booking kontakt booker: hej@regitzeengelhardt.dk